maandag 1 juni 2015

De laatste lootjes... gaan soms mis...

Als een dolle aan het werk om het selfassessment te schrijven, alle links in orde te krijgen en ondertussen ook nog iets aan het ontwerp zelf te doen.

En dan gaat het mis. In alle drukte let ik niet op en sla een training niet goed op... verkeerd synchroniseren van computers en...  Weg!!
Echt niet terug te vinden. Deze opdracht ging over motievenreflectie: Wat wil ik? Wat vind ik belangrijk in mijn leven en werk?
Misschien krijg ik de opdracht weer snel netjes bij elkaar, maarja, ik mis dan net die flow waarmee ik 'm oorspronkelijk gemaakt had...

Moet het nu dus doen met Opdracht 1 en 3 van de training. ik hoop dat deze doorkijkjes voldoende bieden om een idee te krijgen van mijn herontwerp...

Wat is er nu.. Wel een heel goed plan, een ontwerp dat ook echt geimplementeerd gaat worden en dat m.i. goed onderbouwd is. En verder:
Een officiele Website in de maak. Een gratis proefwebsite, met daarop wat pagina's met kennis over LOB op het Novalis College, de rollen van de decaan, mentor, docent etc. Echter ook deze site is niet zoals het eruit zou moeten zien. Ik heb eerst een cursus website bouwen nodig om het helemaal naar mijn zin te maken.

En helaas geen 3 maar 2 trainingsopdrachten van de minimaal 8 die ik ga maken.

Opdracht 1 LOBtraining
Opdracht 3 LOBtraining

Alles nog volop in de maak dus, jammer dat ik door gebrek aan tijd niet verder ben gekomen aangezien ik voor dit LA echt gehoopt had dat er meer tijd zou zijn voor het ontwerpen van het product zelf.